Voor reviews en prijzen van de onderstaande behandelingen zie: https://www.treatwell.nl/salon/bjutizm/

Facial - Bjutizm Basic Treatment

Deze kennismakingsbehandeling zorgt voor effectieve resultaten door reiniging, enzymatische peeling, exfoiliatie d.m.v. Bio Active Complex. Dit is een milde peeling op basis van melkzuur, glycolzuur en citroenzuur, welke geschikt is voor ieder huidconditie. De behandeling zorgt o.a. voor regeneratie van de huid, een verbeterde uitstraling, vermindering van fijne lijntjes en grove poriën. Na het uitreinigen van de huid wordt er ter afsluiting een dag verzorging en SPF aangebracht.

€ 52,-

Facial - Bjutizm Support Treatment 

DE perfecte maandelijkse verwen- of onderhoudsbehandeling op maat. Tijdens de Nimue Maintenance behandelt de salon jouw specifieke huidbehoeften met de essentiële benodigdheden;

Reiniging, enzymatische peeling , Bio Active of Glycol Peeling, verwijderen van onzuiverheden.

Je kunt hierna kiezen voor een ontspannende gezichtsmassage Of een crème masker, aangepast aan jouw huidconditie. De behandeling wordt afgesloten met een moisturiser en een SPF.

€ 67,-

Facial - Bjutizm Advanced Treatment

Deze behandeling is uitermate geschikt voor de door zon of andere factoren beschadigde huid. Met deze super antioxidant booster behandeling met zeer hoogwaardige ingrediënten wordt de huid aanzienlijk verbeterd op het gebied van elasticiteit, teint, textuur en natuurlijke glans.

De behandeling bestaat uit: reiniging, enzymatische peeling, exfoliatie d.m.v. Bio Active Complex of Glycolpeeling.

Na het uitreinigen wordt de huid verwend met een kalmerende gezichtsmassage en aansluitend een crème masker aangepast op jouw huidconditie. De behandeling wordt afgesloten met een moisturiser en een SPF.

€ 77,-

Facial - Bjutizm Teenager Treatment

Speciaal geschikt voor de (onrustige) teenager huid. Deze behandeling zorgt voor een diepte reiniging van de huid. De ingredienten van onze Youth lijn werken kalmerend op actieve acne. Tevens voorkomen ze een uitbraak van nieuwe ontstekingen. Voor optimaal resultaat adviseert de salon de behandeling in combinatie met het thuisgebruik van de Youth produkten. De behandeling bestaat uit: - Reiniging , - Peeling op basis van enzymen of een milde Salicyl zuur - Het verwijderen van onzuiverheden. - De huid kalmeren met het Purifying Mask - Dagverzorging met spf.

N.B. De behandeling is enkel voor tieners (10 t/m 19 jaar).

€ 50,-

Naturgeist Skin Treatment

Deze behandeling bestaat uit:
- Reiniging en lotion
- Dieptereiniging door middel van creme peeling masker
- Verwijderen onzuiverheden
- Ontspannende gezichtsmassage
- Masker aangepast aan jouw huidtype en huidconditie
- Dag- en nachtverzorging

Deze behandeling is geschikt voor veganisten en heeft als doel om de huid te verjongen en te verbeteren.

€ 67,-

Tui Na Zen Massage

Een Ontspannende Massage voor Nek, Rug en Schouders.

Elke dag zorgen voor je gezin, je werk , je ralaties en sociale contacten. Dat vraagt om veel energie en kan letterlijk op je nek gaan zitten in de vorm van hoofd-, schouder-, en nekpijn.
De Chinese Tuina ZEN massage kan rust brengen en de pijn weg halen, door opgekropte energieën te harmoniseren, de Yinne en Yange aspecten van de lichaamsenergie in balans te brengen en de circulatie van Qi en bloed te bevorderen.
Een heerlijke ontspannende massage voor body & mind.

€ 67,-

Green Sea Bio Peeling

Dit is een 100% biologische peelng met krachtige werkstoffen uit de Spons Spicula, ter verbetering van de huidconditie en -structuur . De peeling bevordert de celvernieuwing, waardoor er sneller collageen wordt aangemaakt . Ook vermindert het onzuiverheden, pigmentvlekjes, fijne lijntjes en oneffenheden. Het is een intensieve behandeling wat tussen een peeling en een microneedling behandeling zit. Na de behandeling kan de huid voor enkele uren rood zijn en warm/tintelend aanvoelen. Na een aantal dagen kan de huid gaan vervellen. Na ca een week ziet de huid er stralend en gezond uit. Na de Bio Peeling wordt de huid verzorgd en gekalmeerd met een Bio Cellulose masker, gevolgd door een sessie van 10 minuten onder de Helight Pro Led.

Goed om te weten: er vindt na de behandeling geen vervelling plaats

€ 99,-

Cosmetische bindweefselmassage

Een pittige, diepgaande massage die wordt uitgevoerd op de bindweefsellaag in het gezicht, met als doel het verbeteren van de huidconditie en versteviging van het bindweefsel. Na de reiniging wordt de huid gemasseerd d.m.v. diepe, rollende, knedende en drukkende massagegrepen. De vrijgekomen afvalstoffen worden afgevoerd door de zogenaamde 'Cupping Massage', gevolgd door een verkoelend masker.

Resultaten:
- Verstevigt de huid
- Verbetert de huidstructuur
- Verzacht lijntjes en rimpeltjes
- Frisse teint (bij een rokershuid)
- Vverbetert de slecht doorbloede huid
- Stimulering collageenproductie en celvernieuwing

€ 74,-

Hyaluronic Acid Treatment

Een hydraterende en verjongende gezichtsbehandeling. In het bijzonder geschikt voor een huid die droog, vochtarm en trekkerig is. Het effect van de behandeling is dat dat de huid een enorme vochtboost krijgt en rimpeltjes en lijntjes zichtbaar minder worden. De Hyaluronic Acid Gel is een unieke samenstelling op basis van hoog- en laag moleculair hyaluronzuur door elkaar. Hoog moleculair hyaluron vult de lijntjes als het ware op en laag moleculair hyaluron activeert de fibroblasten en is dus onmisbaar bij actieve huidverjonging en collageenstimulatie. Op lange termijn zal extra hyaluron in de huid ervoor zorgen dat het volume en de spankracht van uw huid toenemen. Uw huid krijgt een reiniging, de exfoiliating enzyme, de Bio Active of Glycol Peeling (afhankelijk van uw huidconditie), uitreinigen, het Rejuvenation Mask en een gezichtsmassage met Hyaluronic Acid Gel.

€ 77,-

CO2 Carboxy Therapy

Deze behandeling is speciaal voor de Anti Ageing Lovers; gericht op het verminderen van rimpels en de verfijning van de porie structuur. Tijdens deze treatment ontstaat er een chemische reactie in het weefsel tussen kooldioxide en watermoleculen en wordt er moleculair koolzuur gevormd. Door dit "Bohreffect" wordt er als het ware een verhoogd gehalte aan zuurstof in het bloed gedrukt. De huid kan even branderig aanvoelen, maar trekt snel weer weg. Vooraf krijgt de huid een milde reiniging en exfoliatie en als afsluiting krijgt de huid een verstevigend masker en ligt u 10 minuten onder de Helight Pro Led.

Resultaten:

- Zuurstof geeft een energieboost aan de huid waardoor deze er stralend uitziet. - Activatie van de fibroblasten die zorgen voor de produktie van collageen - Vertraging van het verouderingsproces en verfijning van de poriestructuur. - Verstevigend effect dmv het V-Lift Masker.

€ 99,-

Harsen - gezicht , bovenlichaam en benen

Een 'gezicht' behandeling die precies bij jouw huidtype past. Inclusief deskundig advies.

Ben jij die harde stoppels na het scheren ook zo zat? Dan is harsen een goed alternatief. In tegenstelling tot scheren verwijder je met harsen de haar vanaf de wortel, met een zijdezachte huid als resultaat. Je haren blijven na het harsen langer weg en groeien bovendien zachter terug. Zo heb je nooit meer last van die vervelende stoppels!

 • Harsen Gezicht
  • Bovenlip € 12,-
  • Wangen € 16,-
  • Bovenlip en kin € 18,50
  • Hele gelaat € 29,50
 • Harsen bovenlichaam
  • Oksels € 19,50
  • Armen € 21,50
  • Borst € 23,50
  • Rug € 26,50
  • Rug & Borst € 41,50
 • Harsen benen
  • Onderbenen € 26,50
  • Hele benen € 39,50

Microneedling - Dermapen

De Dermapen maakt door middel van vibrerende minuscule naaldjes kleine verticale geultjes in de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, dit levert een egalere en stevigere huid op. Ook worden acnelittekens en fijne lijntjes minder zichtbaar. Het voordeel ten opzichte van een Dermaroller is dat je minder hersteltijd nodig hebt en dat de behandeling prettiger is om te ondergaan.

€ 107,50

Spa pedicure

Spa Pedicure is een Cosmetische Voetverzorging.

Een behandeling zorgt voor een verjongend, zuiverend en verfrissend gevoel voor uw voeten.

De behandeling bestaat uit;

- Verkwikkend voetenbad met heerlijke etherisch olie - Nagelverzorging, eelt verwijderen - Verwijderen dode huidcellen d.m.v. voetscrub - Ontspannende voetmassage - Nagellak
Ideale behandeling voor in de zomer; uw voeten zien er weer tip top uit, op het strand of in uw favoriete open schoentjes.

Tip: Neem uw slippers mee en draag een broek met wijde pijpen of rok (vanwege voetenbad)

Het is een Cosmetische Voetbehandeling; nagel/voet problemen zoals kalknagels, likdoorns of ingegroeide nagels worden NIET behandeld.

€ 47,50

Epileren - wenkbrauwen

Denk je dat strakke wenkbrauwen niet voor jou zijn weggelegd? Met threading of epileren krijg je gelukkig wel die volle, perfecte wenkbrauwen. Bij threading wordt er gebruik gemaakt van 2 dunne garen die in elkaar worden gedraaid en over het huidoppervlak worden gerold. Hierdoor worden de ongewenste haren op zeer precieze wijze vanaf de wortel verwijderd. Tijdens het epileren worden haartjes met een pincet verwijderd.

€ 12,50

Verven - wenkbrauwen

Het verven van je wimpers of wenkbrauwen is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up. En mag het ‘s avonds of naar dat feestje wel wat heftiger? Dan heb je aan een likje mascara en een beetje wenkbrauwpoeder genoeg om een smashing effect teweeg te brengen.

€ 14,-

Verven - wimpers

Het verven van je wimpers of wenkbrauwen is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up. En mag het ‘s avonds of naar dat feestje wel wat heftiger? Dan heb je aan een likje mascara en een beetje wenkbrauwpoeder genoeg om een smashing effect teweeg te brengen.

€ 14,-

Verven - wimpers en wenkbrauwen

Het verven van je wimpers of wenkbrauwen is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up. En mag het ‘s avonds of naar dat feestje wel wat heftiger? Dan heb je aan een likje mascara en een beetje wenkbrauwpoeder genoeg om een smashing effect teweeg te brengen.

€ 26,-

Wimperextensions - nieuwe set

Door middel van de one by one techniek wordt elk individueel wimperhaartje met een extension verlengd. De wimperextensions zijn niet van de echte haartjes te onderscheiden, wat voor een natuurlijk effect zorgt. De extensions zijn van hoogwaardig anti-allergisch materiaal en veroorzaakt geen schade aan uw natuurlijke wimpers. Met wimperextensions kunt u zorgeloos zwemmen, douchen, of naar de sauna. U voelt de extensions niet, doordat ze vrijwel gewichtloos zijn. De wimperextensions zijn semi-permanent : afhankelijk van de levensduur van uw eigen wimpers, zal uw natuurlijke wimper, met daaraan de extension bevestigd, uitvallen . Uw eigen wimperhaar groeit daarna opnieuw aan. Om een mooie oogopslag te behouden adviseren wij daarom, om iedere 3 a 4 weken een opvulbehandeling te ondergaan.

One by one €  75,-

Wimperextensions - opvullen

Wimperextensions zijn professioneel aangebrachte extensions die door middel van verschillende technieken aan je eigen wimperhaartjes kunnen worden bevestigd. De extensions zorgen voor lengte en volume en geven je, afhankelijk van de techniek en de groeicyclus van je wimpers, tot wel 4 weken fantastische wimpers. Van de subtiele one by one-techniek tot de dramatische 3D Russian Volume-techniek, er is voor ieder wat wils.

 • Na twee weken €  25,-
 • Na drie weken € 35,-
 • Na vier weken € 45,-

Wimperextensions 3D volume - Nieuwe set

Met deze wimperextensions ga je voor een onweerstaanbaar opvallende blik. Op elke wimper worden 3 wimperextensions geplakt, waardoor je wimpers extreem voller en langer worden.

€  80,- (nieuwe set)

Wimperextensions 3D volume - Opvullen

Wimperextensions zitten aan de natuurlijke wimper bevestigd. Helaas vallen de natuurlijke wimpers uit waarbij de wimperextensions ook verdwijnen. Het is dan ook aan te raden om iedere 2 tot 3 weken de wimpers op te vullen om het gewenste volumineus effect te behouden. Zo blijven je prachtige blikkenvangers intact!

 • Na twee weken €  30,-
 • Na drie weken € 40,-
 • Na vier weken € 50,-

Injectable behandelingen

* uitgevoerd door Cosmetisch Arts

Onze Cosmetische Dermatologe heeft jarenlange ervaring als dermatoloog en cosmetisch arts en voert binnen Bjutizm een aantal Professionele Injectable treatments uit. De bekendste zijn natuurlijk botox en hyaluron zuur fillers, maar daarnaast is de Profilo een ultieme behandeling ter versteviging en lifting van uw huid.

Bocouture® (botuline toxine)
De met Bocouture te behandelen gebieden worden onderverdeeld in zones.

 • Fronsrimpel of kraaienpootjes ( 1 zone) € 150
 • Kraaienpootjes ( 1 zone) € 150
 • Fronsrimpel + wenkbrauwlift € 200
 • Fronsrimpel + voorhoofd € 240
 • Fronsrimpel + kraaienpootjes (2 zones) € 260
 • 3 zones € 380
 • Kleine zone (bv wenkbrauwlift) € 50
 • Kleine zone € 100 (bijv. kin, bunny lines, dubbele wenkbrauwlift, mondhoeken)
 • Overmatig transpireren beide oksels € 450

Fillers

 • Hyaluronzuur 0,5 ml € 250
 • Hyaluronzuur 1 ml € 375
 • Radiesse 1,5 ml (bv jukbeenderen, neuslippenplooi) € 475,-
 • Radiesse 2x 1,5 ml (Liquid facelift) € 800,-

Voor alle behandelingen geldt dat de arts samen met u een behandeling op
maat zal maken, de prijs kan hierdoor afwijken.

Profilo

 • € 300,-